GRAPHIC CONCEPT by eveline ester

HERON, Roeselare

levenslang wonen in exclusief vastgoed

Op de site waar architectenbureau B2Ai – toen BURO II – ooit het daglicht zag, strijkt nu een nieuw woonproject neer. Nieuwbouwproject Heron bestaat uit vier urban villages (lees: paviljoenen). In elk paviljoen zijn er 12 tot 14 luxe appartementen met zicht op de bijzondere site met eeuwenoude parktuin met vijver.

GR/PH.C CONCEPT
Het woonproject in Roeselare had een naam, logo en branding nodig. Een visuele identiteit als onderlegger voor alle communicatie.
‘Heron’ betekent Grieks voor reiger en verwijst naar de vroegere sitenaam ‘Ter Reigerie’. De blauwtinten van de branding komen uit het kleurenpalet van de verenpracht van de reiger. Het zilver haalde GR/.C uit de architectuur en werd ineens ook de shiny cover van het grote verkoopsboek. De volledige commercialisering van het project werd door GR/.C vormgegeven. Advertenties, flyers en werfdoeken werden allemaal gegoten in de blauwe huisstijl.

Architectuur omarmt natuur. Dat merk je aan de indeling van de etages met weidse panorama’s en aan het gevelaluminium dat het groen reflecteert.

printwork: Graphius Group
papier cover: Maco gloss met coldfoil Silver
en glanzende plastificatie

papier binnenwerk: Maco mat
fotografie stad: Tom Lefevere
copywriting: SAVVY
visuals: Nanopixel 3D
website: Nanopixel

www.heron-rsl.be

Gedreven door passie en schoonheid geven wij vorm aan jouw verhaal. Benieuwd naar hoe wij jouw project aanpakken?

Vernieuwend en altijd met dat ietsje meer ontwikkelen we your story. Kom langs in onze studio en ontdek wat GR/.C voor jouw kan betekenen.

Op zoek naar het
juiste merkverhaal?

Let's talk!

Noordstraat 204
8800 Roeselare (B)

+32(0)487 57 23 97
eveline@graphicconcept.be

INSTAGRAM           FACEBOOK

BTW BE 0844 237 124 (atelier AD)