GRAPHIC CONCEPT by eveline ester

About

Eveline Ester,
nice to meet you

Het gezicht van GR/.C en jouw aanspreekpunt, dat ben ik. Eveline Ester: grafisch vormgever met een groot hart voor branding, architectuur en boeken. 

Ik hou van heldere communicatie en strakke no-nonsens vormgeving met grafische precisie. Bij mij vind je geen one-size-fits-all. Ik geloof dat je enkel topservice kan leveren als die is afgestemd op de behoeften van de klant en het project.

Hoe ik hier terechtkwam

In 2020 maakte ik mijn droom waar: mijn eigen concept uitbouwen tot een grafische studio. Ik stampte Graphic Concept uit de grond, gestoeld op jarenlange ervaring, ondersteund door een ruim netwerk van freelancers en met een goesting voor avontuur.

Zo kwam GR/.C tot stand als plaats waar ik mijn talent en expertise kan inzetten om jouw verhaal uit te bouwen tot een krachtige brandstory.

Achter de groene gevel in de Noordstraat in Roeselare vind je naast GR/.C ook het landschapsbureau aAD van mijn man Arne Deruyter. Twee ateliers van makers onder één dak, dat is een permanent vruchtbare bodem voor creativiteit.

Waar ik je graag ontvang

Welkom in mijn grafische studio, het kloppende hart van GR/.C. Ik word er elke dag omringd door twee grote liefdes: boeken en papier, het product van mijn jarenlange verzamelwoede. #bookaddict #paperlover
Resultaat: een boekenkast vol inspiratie en een uitgebreide verzameling papierstalen. Heerlijk voor mij en handig voor jou. De boeken zijn een onuitputtelijke bron aan inspiratie voor jouw branding. Uit de honderden stalen selecteer ik de perfecte papiersoort die op subtiele wijze jouw verhaal mee uitdraagt.

verdient jouw bedrijf of project een unieke brandstory?

Kom even langs voor een koffie en vrijblijvende babbel. Wie weet bouwen we samen jouw visie uit tot een Graphic Concept.

Op zoek naar het
juiste merkverhaal?

Let's talk!

Noordstraat 204
8800 Roeselare (B)

+32(0)487 57 23 97
eveline@graphicconcept.be

INSTAGRAM           FACEBOOK

BTW BE 0844 237 124 (atelier AD)