GRAPHIC CONCEPT by eveline ester

Fides, Antwerpen

betrouwbaar vastgoed

Fides heeft al jarenlang een missie: actief meebouwen aan een bloeiende en leefbare stad waar mensen thuis zijn. Ze gaan op zoek naar bijzondere locaties waar het weliswaar beter kan en investeren in de stad van morgen. Een stad waar het aangenaam leven en werken is en je kan wonen op mensenmaat, met veel aandacht voor groen, duurzaamheid en de unieke omgeving waar het project zich ontplooit.

GR/PH.C CONCEPT
Ontwikkelaar Fides was na 10 jaar toe aan zowel een nieuwe kantoor als een nieuwe branding die hun waarden weerspiegeld. Gekend als een betrouwbare partner in vastgoed moest de huisstijl hetzelfde karakter weergeven. Duurzaam en uniek met een hoge standaard vertalen zich in tactiele papierkeuzes met koperen foliedruk. Klassieke typografie gecombineerd met een fijne strakke letter. Monochrome stadskleuren met een sober groen sluiten perfect aan bij hun unieke projecten. Fides verhuist naar hun nieuwe werkplek op het tiende verdiep van hun project Rijnpoort en krijgt er meteen een gigantisch lichtgevend logo op het dak!

Duurzaam wonen op mensenmaat in de stad van morgen.

printwork: drukkerij Symons
fotografie: Beelcollectief
website: Ferm Creative

www.fidesinvest.be

Gedreven door passie en schoonheid geven wij vorm aan jouw verhaal. Benieuwd naar hoe wij jouw project aanpakken?

Vernieuwend en altijd met dat ietsje meer ontwikkelen we your story. Kom langs in onze studio en ontdek wat GR/.C voor jouw kan betekenen.

Op zoek naar het
juiste merkverhaal?

Let's talk!

Noordstraat 204
8800 Roeselare (B)

+32(0)487 57 23 97
eveline@graphicconcept.be

INSTAGRAM           FACEBOOK

BTW BE 0844 237 124 (atelier AD)