GRAPHIC CONCEPT by eveline ester

ERTZ, Belgisch Design

High-end interieurobjecten

ERTZ is een nieuw Belgisch design label van Pieter De Smul. Ze ontwikkelen echte eyecatchers omdat ze perfect het evenwicht bewaren tussen trendy en tijdloos. Van boekensteun tot spiegel: stuk voor stuk zijn het straffe meubelobjecten die dankzij hun kwaliteit en duurzaamheid een vaste waarde worden in het interieur.

GR/PH.C CONCEPT
ERTZ ontstond in het atelier van Pieter De Smul en had een branding nodig. Een visuele identiteit die in harmonie is met het product. Voor de collectienamen baseert GR/.C zich op namen van gesteentes: Branco, Foster, Amber, Mauna… Een eenvoudig en krachtig logo werd ontwikkeld in het zwart, de basiskleur van de gehele collectie. Voor een snelle start te genereren van het nieuwe label kozen we om te werken met 3D visuals ipv tijdrovende fotoshoots. Een website was niet weg te denken maar ook drukwerk in de vorm van productfiches ondersteunen de verkoop.

De naam van het jonge, Belgische label verwijst naar de ontginning van staal uit erts, het favoriete materiaal van designer Pieter De Smul.

visuals: Maps and Machines
copywriting: SAVVY

website: Ferm Creative
www.ertz.be

Gedreven door passie en schoonheid geven wij vorm aan jouw verhaal. Benieuwd naar hoe wij jouw project aanpakken?

Vernieuwend en altijd met dat ietsje meer ontwikkelen we your story. Kom langs in onze studio en ontdek wat GR/.C voor jouw kan betekenen.

Op zoek naar het
juiste merkverhaal?

Let's talk!

Noordstraat 204
8800 Roeselare (B)

+32(0)487 57 23 97
eveline@graphicconcept.be

INSTAGRAM           FACEBOOK

BTW BE 0844 237 124 (atelier AD)